Werner Wardenier

Kwaliteit van de bovenste plank

Parketvloeren bestaan in alle geuren, kleuren en houtsoorten. Van klassiek massief parket tot meerlagenparket met een toplaag van massief edelhout. Ook alternatieve parketsoorten komen steeds meer voor en vallen qua prijs vaak zeer goed mee. Mozaïekparket uit bamboe, bijvoorbeeld met visgraatpatroon of als hoogkantparket, vormt een modern, slijtvast en betaalbaar alternatief voor klassiek eiken parket.

Naast het leveren en plaatsen van nieuwe vloeren hebben wij ons bekwaamd in het herplaatsen van oude, gerecupereerde parketvloeren die hun deugdelijkheid reeds hebben bewezen.

Ook voor de aanleg van houten terrassen kan u kiezen tussen talrijke houtsoorten. Dankzij een doeltreffende behandelwijze zijn onze buitenterrassen heel duurzaam en staan ze garant voor jarenlang tuingenot.

 

Een badkamer in Birma teak roept het romantische, maritieme beeld op van een jacht aan de Middellandse Zee. Omdat teak van nature zeer goed tegen water bestand is, vormt het de uitgelezen houtsoort voor een vochtige ruimte als een badkamer. Birma teak dient niet vooraf te worden behandeld en is erg gemakkelijk in onderhoud met zeep en bleekwater. Voor de complete realisatie van een badkamer doen wij een beroep op ervaren loodgieters, metsers en andere vaklui met wie we al jarenlang samenwerken.

 

Ons schrijnwerk gaat echter nog verder. Alles uit hout maken wij voor u op maat: trappen, tuingebouwen, bijgebouwen, terrasbalustrades, enz.

 

Een familiebedrijf met een hart van hout

Als ambachtsman plaats ik samen met mijn zonen Hannes en Jacob dagelijks parketvloeren, houten terrassen en badkamers in teak. Doordat ik mijn familiebedrijf bewust kleinschalig houd, bied ik u als klant van begin tot einde een persoonlijke service op maat. 

Tijdens een kosteloos plaatsbezoek pols ik naar uw specifieke wensen en ideeën. Een vrijblijvend bezoek op afspraak aan mijn toonzaal/atelier in Oudenaarde helpt u vaak op weg naar de juiste materiaalkeuze. Ik kan er immers ter plaatse meerdere houtstalen produceren,waardoor u als klant meteen verschillende alternatieven kunt vergelijken. Wanneer alle keuzes zijn gemaakt, bezorg ik u een gedetailleerd bestek. Gaat u akkoord, dan gaan wij aan de slag. Na de werken staan wij ook in voor de afwerking, het onderhoud en eventuele herstellingen.

Een persoonlijke aanpak en een allesomvattende service, daaruit schep ik als ambachtsman de grootste voldoening.

Werner Wardenier

Terug naar boven